Blog Standardul pentru rezistenta la alunegare DIN 51130:2010

Standardul pentru rezistenta la alunegare DIN 51130:2010

Acest standard specifica o metoda care serveste drept test de adecvare pentru determinarea si clasificarea proprietatilor anti-alunecare a acoperitoarelor de podea destinate pentru utilizare in ateliere de lucru si zone legate de locul de munca unde exista pericol de alunecare.

Cum este preformat testul?

Un participant la test incaltat cu pantofi de testare merge inainte si inapoi in pozitie verticala pe acoperitoarea de podea care este supusa testului, a carei panta este ridicata din pozitia orizontala initiala la unghiul de acceptare. Unghiul mediu de acceptare atins serveste pentru a evalua gradul de anti-alunecare. Unghiul de acceptare este determinat pe acoperitoare de podea pe care a fost aplicat un lubrifiant.

Stiati ca?

35% DIN LEZIUNILE MAJORE care se inregistreaza in industria alimentara si a bauturilor sunt leziuni provocate prin aluncare si cazaturi, soldate cu maini rupte sau care necesita spitalizare?

90% DIN ALUNECARI se inregistreaza atunci cand podeaua este uda sau contaminata cu produse sau resturi de produse alimentare?

75% DIN CAZATURI sunt cauzate de obstacole, iar restul de 25% de suprafete inegale?

Covorase-suport anti-oboseala - Confortul pe care il simtiti cu adevarat

Covorasele-suport anti-oboseala marca Portwest sunt concepute ergonomic pentru a reduce stresul cauzat de perioade lungi de stat in picioare. Lucrand in mod activ la nivelul picioarelor, covorasele cresc fluxul sanguin la un nivel ideal si previn amorteala si durerile la nivelul picioarelor.

Proprietatile de "amortizare" a covoraselor asigura o suprafata moale si confortabila, mentinand in acelasi timp o postura corecta, permitand utilizatorilor sa lucreze perioade mai lungi fara a simti iritatie si izoland picioarele de suprafetele reci.

Safetyone.ro va sta la dispozitie cu intreaga gama de produse anti-oboseala si anti-alunecare marca Portwest, pentru ca dvs. sa alegeti ce se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.

Suport Robust Anti-Oboseala - certificat DIN51130:2010

 

suport-robust-anti-oboseala

Produs de calitate superioara confectionat din nitril si cauciuc, asigura o suprafata anti-alunecare cu drenaj excelent.

Bilele anti-alunecare dispuse pe fata inferioara a suportului asigura confort pentru durate mai lungi. Marginile de legatura permit prelungirea facila a marimii si lungimii atunci cand este nevoie. Material robust si rezistent la intemperii, adecvat atat pentru uz la interior cat si la exterior

Proprietati anti-alunecare: MT52 este evaluat R10 conform DIN51130:2010, facandu-l potrivit pentru pardoseli la locul de munca si zone in care exista un risc crescut de alunecare din cauza uleiurilor, grasimilor, apei, resturilor, prafului, etc.

Proprietati anti-oboseala: Diminueaza presiunea la nivelul picioarelor, stimuleaza circulatia sangelui, reduce stresul asupra incheieturilor, in partea lombara si asupra grupelor majore de muschi.

Pentru pret si comenzi vizitati pagina produsului din magazinul nostru online.

SafetyOne
/