Blog Cum să alegi cămașa potrivită pentru locul de muncă

Cum să alegi cămașa potrivită pentru locul de muncă

Cred ca cel mai important aspect atunci când vine vorba de cămăși pentru bărbați este  materialul. Si totuși, materialele sunt cel mai ușor trecute cu vederea atunci când bărbații își achiziționează cămăși. Domnilor, trebuie să știți că materialul de fabricație este cel care determină în esență costul, aspectul și felul cum vă simțiți atunci când le purtați. Din acest motiv, este esențial să acordați atenție materialului din care este fabricată cămașa dvs. înainte să o cumpărați.

Cum știm care material de cămașă este cel mai bun pentru a fi purtat și cât de important este să avem câteva cunoștințe despre materialele existente pe piață?

Ei bine, răspunsul este foarte important! Cămășile vin în multe forme diferite și, interesant, majoritatea denumirilor de țesături se referă la o anumită metodă de țesut.

Vă oferim mai jos o imagine de ansamblu a diferitelor tipuri de țesături utilizate în mod obișnuit pentru cămășile pentru bărbați.

Cămășile din poplin

Poplinul este cea mai utilizată țesătură în industria cămășilor!

O cămașă din poplin este realizată dintr-o țesătură simplă din fire fine, care creează un material subțire, moale, neted și durabil.

Caracteristicile poplinului

  • Subțire și respirabil
  • Poate fi ușor transparent datorită fineții sale
  • Își păstrează finețea după călcare

Stilul cămășilor din poplin

  • Cămășile din poplin sunt foarte fine și confortabile, această țesătură fiind excelentă pentru cămășile de tip casual, de zi cu zi sau de lucru!
  • Poplinul este ușor, durabil și precis, ceea ce îl face un material ideal atât pentru ocazii formale, cât și casual. Rezistența sa la șifonare a făcut să fie alegerea clasică pentru cămășile, întrucât își păstrează forma după călcare fără prea multă întreținere, ceea ce este un mare atu la locul de muncă.

Safetyone.ro comercializează cămăși din poplin marca FRUIT of the LOOM și Russel Collection într-o mare varietate de culori și mărimi.

Deși o cămașă din poplin poate fi purtată cu orice și pentru orice ocazie, o cămașă albă din poplin este ideală pentru ocazii oficiale și poate fi purtată cu succes la birou sau la locul de muncă.

Cămășile din poplin bleu sau roz sunt oarecum puțin mai casual, dar sunt totuși potrivite pentru a fi purtat atât simplu cât si pe sub costum, și reprezintă o alternativă bună pentru cei care vor să evite standardul și clasicul alb.

Cămășile din stofă cu țesătură diagonală

Stofa cu țesătură diagonală este probabil una dintre cele mai vechi țesături care există, având o structura solidă și abilitatea de a crea piese compacte și durabile, câștigând popularitate în diferite climate călduroase.

Este încă o țesătură populară, cu variații bine cunoscute, cum ar fi pepitul și ţesătura tip „os de peşte” încă disponibile pe scară largă în ziua de azi.

Caracteristicile stofei cu țesătură diagonală

  • Țesătură diagonală sau textură distinctivă
  • Material cu tentă de luciu, deși acest aspect depinde mult și de culoare
  • Este mai moale și puțin mai gros și mai călduros decât poplinul
  • Cămășile din țesătură diagonală au tendința de a se șifona ușor
  • Nu este la fel de respirabil ca și poplinul
  • Petele sunt destul de dificil de îndepărtat (chiar dacă materialul din țesătură diagonală se murdărește mai greu față de alte materiale)

Pe Safetyone.ro găsești cămăși clasice din bumbac twill 100% marca Russel Collection, în culori și mărimi diferite, potrivite pentru orice tip de corp și adecvate pentru locul de muncă.

Cămășile din material Tencel®

Materialul Tencel este cel mai bine cunoscut pentru confortul oferit. Are consistența viscozei, rezistă la șifonat ca un tricot din poliester și este absorbant ca o pânză flaușată. Toate aceste calități sunt contopite pentru a crea un textil natural ușor, durabil, ușor de întreținut, plăcută și convenabil.

Caracteristicile materialului Tencel

  • Este un material natural
  • Tencel oferă un grad mare de respirabilitate, făcându-l perfect pentru ținuta casual a oamenilor activi
  • Nu se șifonează
  • Este ușor
  • Își păstrează culoarea bogată

Cămășile din Tencel sunt de asemenea o alegere de top pentru călătorii experimentați, datorită versatilității lor, aspectului elegant și abilității de a rezista la șifonat, chiar și într-o valiză aglomerată.

Întreținerea ușoară este una dintre cele mai populare calități ale materialului Tencel. Spălați la mașina și uscați cămășile din Tencel conform instrucțiunilor producătorului și vă puteți aștepta să-și mențină culoarea bogată și să nu intre la apă pentru anii următori.

Safetyone.ro vă propune două tipuri de cămăși din material Tencel, una cu mânecă lungă și alta cu mânecă scurtă, disponibile în 4 variante de culori, și mărimi de la S la 4XL.

Indiferent de materialul pentru care optați, cămășile comercializate de Safetyone se pot personaliza cu logo-ul companiei sau business-ului dvs.!

 

 

SafetyOne
/